Om Sökord.nu av
High End Media Group

Om Sökord.nu

Sökord.nu är skapad av High End Media Group och är ett verktyg som gör att du se hur du rankar på Google. Verktyget surfar till Google åt dig och letar up alla platser där in domän finns, vi letar bland kartor, Google Adwords och så vidare. Vi har också försett verktyget med möjligheten att surfa som om du befinner dig i en annan stad vilket gör det mycket värdefullt om man sysslar med lokal sökmotoroptimering och behöver se hur man ligger till på flera orter.

Om High End Media Group AB

E-Handel

Vi har väldigt lång erfarenhet av e-handel, de första projekten vi var inblandade i var under tidigt 2000-tal. Så vi har varit med hela vägen!

Responsiv design

Responsiv design är idag ett måste om man skall nå hög synlighet på internet. Många olika enheter används idag, mobiltelefoner, surfplattor, laptops och stationära datorer. Din webbsajt behöver anpassas så att den kan hantera alla olika tillfällen!

Sökmotoroptimering

High End Media Group AB är ett nystartat företag, men vi som har grundat företaget har mycket lång erfarenhet. Vår tekniska chef Tomas Axelsson har jobbat med SEO sedan 2002 och vår SEO-leveranschef Daniel Palmqvist över leverans har hängt med sedan 2005. Denna gedigna erfarenhet ger oss möjlighet att leverera högsta möjliga kvalité.